Пасажирам поїзда запропонують повноцінний гарячий обід
Як повідомили в Укрзалізниці, у деяких поїздах далекого сполучення починають тестування гарячих страв. Це наступні маршрути:
🚆 №351/352 Київ – Кишинів
🚆 №95/96 Київ- Рахів
🚆 №29/30 Київ- Ужгород
🚆 №4/3 Запоріжжя- Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Провідники зазначених поїздів запропонують:
▫️ карпатські деруни;
▫️ омлет із житомирських яєць;
▫️ курку з подільською картоплею та овочами;
▫️ кримськотатарський плов з яловичиною – абсолютний фаворит наших пасажирів.
Вартість страв – від 170 до 190 гривень.
Зазначається, що страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
– Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір “варені яйця + курятина”!
Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню, – зазначають в Укрзалізниці.