Напевно, кожному зрозуміло, що робота кухні у військових умовах вимагає великої майстерності, дисципліни та самовідданості від кухарів. Це ж не просто приготування їжі, а важливий внесок у збереження здоров’я бійців.
Як у зв’язку з цим відмітили в Запорізькій 110-й окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ, харчування повинно бути збалансованим, відповідати потребам військовослужбовців у калоріях та поживних речовинах. Це включає м’ясо, овочі, фрукти, хлібобулочні вироби та інші продукти.
Їжа повинна бути готова вчасно, щоб забезпечити безперебійне харчування для всіх військовослужбовців, незалежно від умов служби.
Коротше кажучи, підсумували захисники запорізького краю коротку розповідь про своїх кухарів, приготування смачної та різноманітної їжі сприяє підтримці бойового духу та створює домашню атмосферу навіть в умовах непростої служби.
Смачного!
*
Фото: 110 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ