17-18 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б) відбудеться Форум «HoReCa PRO». Про це сповіщається на сайті Центру інформаційної підтримки бізнесу Запоріжжя.
Єдиний термін HoReCa (від англ. Hotel/Restaurant/Café) об’єднує сучасну інфраструктуру гостинності і громадського харчування.
“У центрі уваги – головні аспекти розвитку сектору HoReCa, як одного з пріоритетних напрямів діяльності малого та середнього бізнесу. На учасників чекають практичні поради від експертів готельно-ресторанної сфери щодо маркетингу і підвищення кваліфікації персоналу, сучасних технологій і обладнання, а також – спеціалізовані майстер-класи, шоу барменів, воркшопи для кавової індустрії”, – йдеться в повідомленні.
Захід організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
PRO. що «HoReCa-2019»?
1. PRO тренди галузі та сучасного клієнта.
2. PRO стратегію, маркетинг і продажі у готельно-ресторанному бізнесі.
3. PRO ефективне використання сучасних інформаційних технологій.
4. PRO персонал у сфері HoReCa.
Взявши участь у форумі «HoReCa PRO» Ви отримаєте:
– найактуальнішу інформацію, щодо новітніх трендів сектору HoReCa, особливостей сучасного маркетингу, стратегії, управління персоналом, використання новітніх технологій
– ефективний майданчик для кооперації та комунікації з провідними експертами галузі та представниками сектору HoReCa
– креативні ідеї, практичні рішення та стимул для збільшення конкурентоспроможності та успішності Вашого закладу
– додатковий бонус – спеціалізовані майстер-класи та воркшопи з мистецтва барменів та кавової індустрії
Спікери заходу – провідні експерти та фахівці галузі HoReCa, спеціалісти-практики з управління, маркетингу та інформаційних технологій.
Участь у заході безкоштовна. Кількість місць обмежена. Реєстрація відкрита до 15 квітня за посиланням.
Сторінка форуму в мережі Facebook
З додатковими питаннями щодо участі звертайтесь:
(061) 213-50-26