Хрустка пікантна весняна закуска готується легко та швидко
Чи куштували ви так звану “биту редиску”? Якщо ні, то приготуйте її найближчим часом.
Робиться це швидко і просто, а смак, напевно, перевершить ваші очікування.
Хрустка текстура, легка пікантність і яскравий аромат завдяки спеціям і зелені роблять цю страву ідеальним доповненням до м’яса, риби або просто шматочка хліба з маслом.
Готується за лічені хвилини, а смакує так, ніби над нею чаклував шеф-кухар.
Як приготувати “биту редиску”?
Редиска – 250 г
Часник – два зубчики
Сіль – половина чайної ложки
Винний оцет – столова ложка
Олія – дві столові ложки
Петрушка – кілька гілочок (можна замінити на кінзу або кріп)
Духмяний перець – за смаком.
Легенько відбийте редиску, щоб вона трохи потріскалася.
Перекладіть в банку, додайте часник, петрушку, перець, сіль, оцет та олію.
Закрийте банку та гарно струсіть, щоб усе рівномірно перемішалося.
Відправте у холодильник на 30 хвилин, але ще смачніше буде, якщо залишити на ніч.
До речі, для заправки редиски підходять будь-які маринади для овочів та салатні заправки, тож це відкрите поле для експериментів.