В Укренерго розповіли про ситуацію в енергосистемі після нічної атаки дронами

469
VIEWS

Станом на ранок понеділка, 2 січня, ситуація в енергосистемі України залишається повністю контрольованою. Однак після нічної атаки дронів є пошкодження енергетичної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба Укренерго у Facebook.

У ніч на 2 січня росіяни знову атакували дронами енергетичну інфраструктуру. На жаль, є пошкодження.

Водночас станом на 11:00 2 січня ситуація в енергосистемі повністю контрольована.
Через мережеві обмеження, викликані значними руйнуваннями у магістральних мережах внаслідок 11 ракетних та 14 безпілотних атак ворога, з метою попередження виникнення додаткових аварій, до областей доведені ліміти споживання на вечірній період.

Внаслідок нічної атаки ускладнилась ситуація з електропостачанням у Києві, у зв’язку з чим застосовуються аварійні відключення. Відновлювальні роботи вже тривають.

«Укренерго», виробники електроенергії та оператори систем розподілу продовжують відновлювати пошкоджені об’єкти для забезпечення живлення споживачів та підвищення його надійності.

Телеграм-канал “Укренерго” https://t.me/Ukrenergo

www.facebook.com/100064765023460/posts/pfbid02zFVxKjwGAjLARxjNczi4KnCe9ZKUvYvrAgMZTGVgNB1DTCRLgVmcmHqYzg6eAdUfl/?mibextid=UUgoR4

Новини від МИГа mig.com.ua в Telegram та Instagram та facebook. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/migcomua та facebook та  Instagram

Related Posts

Next Post
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-КАНАЛ

Публікації

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/migcomua