“Укрзалізниця” з цього тижня починає в тестовому режимі пропонувати повноцінні гарячі обіди для пасажирів окремих рейсів.
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Запускаємо в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці!
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
карпатські деруни;
омлет із житомирських яєць;
курку з подільською картоплею та овочами;
кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір “варені яйця + курятина”!
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/posts/914804690778642?rdid=NFFoh98Chjz93oa6
Як повідомлялося, для забезпечення попиту пасажирів Укрзалізниця на свята додала 52 вагони до поїздів по всій Україні.
Фото: Укрзалізниця
https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3943441-ukrzaliznica-pocinae-testuvati-menu-z-garacimi-obidami-u-nizci-poizdiv.html