На деокупованій території Херсонщини зібрали перші 160 тонн ранніх кавунів.
Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці показав начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
Кожен третій український кавун чи диня були вирощені саме на Херсонщині. Так було до повномасштабного вторгнення росії.
Попри все аграрії не здаються.
Сільгоспвиробники працюють, аби не залишити нас без відомих і надзвичайно смачних херсонських кавунів та динь.
Баштанними культурами засіяно близько тисячі гектарів.
На полі – киплять роботи, адже триває збір ранніх кавунів.
Перші 160 тонн кавунів – зібрано.
І згодом українці зможуть придбати херсонські кавуни у різних куточках нашої країни.
https://www.facebook.com/alexandr.prokudin.7/videos/476603274955307/