Збільшення попиту споживачів перед Великоднем дозволило фермерам підняти ціни на тепличні овочі.
Значно подорожчали огірки та рання капуста, незважаючи на збільшення тепла і світла, не знизилися ціни на томати, перці та редис.
Про це свідчать дані моніторингу AgroTimes.
Так, на найбільшому гуртовому сільськогосподарському ринку Заходу України «Шувар», що у Львові, огірок за тиждень подорожчав із 75-100 грн/кг до 95-110 грн/кг, рання капуста – з 25 грн/кг до 35-40 грн/кг, ціни на томати, в середньому, дорівнюють 88 грн/кг, червоний кубовидний перець – по 125 грн/кг.
Пучок редиски коштує 15-17 грн.
Дещо подешевшав кабачок – замість 85-95 грн/кг зараз коштує 60-70 грн/кг.