Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели семінар-практикум для керівників та працівників закладів освіти області. Про це повідомили у держустанові.
Головними спікерами заходу стали заступник начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Олена Ананьєва та головний спеціаліст відділу безпечності середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Зоя Остапенко.
Доповідачі звернули увагу присутніх на дотримання вимог санітарного законодавства, безпечності та якості харчових продуктів в закладах освіти. Також були обговорені практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР.
Особливу увагу фахівці Держпродспоживслужби приділили організації харчування у закладах освіти. Зокрема було наголошено на створенні належних умов для забезпечення повноцінного, безпечного та якісного харчування дітей у закладах освіти та вимогах до організації харчування здобувачів освіти в умовах воєнного стану.
За більш детальною консультацією з розглянутих питань звертайтесь до Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, тел. (061)239-73-21.