НВ змінює назву: Вже давно не відповідає цінностям видання

487
VIEWS
Видання НВ («Новое время») змінює назву і логотип на NV (New Voice).

Як передає Укрінформ, про це повідомив головний редактор видання Віталій Сич у Фейсбуці.

Виталий Сыч
12 ч.

НВ змінює назву і логотип

Добігає кінця цей непростий рік і ми прощаємось з Новим Временем.

Ми заснували НВ (Новое время) ще до анексії Криму і ця назва вже давно не відповідає нашим цінностям. Ми завжди захищали і просували в Україні особисті і економічні свободи, про-західні суспільні, політичні і економічні трансформації.

Сьогодні ми більше не хочемо мати нічого спільного з мовою і культурою країни, яка є антиподом усього, у що ми віримо і за що боремося усі ці роки.

Наші радіо, журнал і сайт давно повністю перейшли на українську. Ми довели, що якісний журналістський продукт може бути популярним в Україні, а успішний медіа-бізнес у країні можливий навіть за умов дотримання високих журналістських стандартів.

Аудиторія сайту NV.ua цього року сягнула 15 мільйонів користувачів на місяць, в той час як аудиторія Youtube-каналу Радіо НВ зросла з 1 млн на місяць до війни до майже 8 млн на місяць зараз, тож співставна з телеканалами.

Ми прощаємось з брендом «Новое время», і залишаємо латинське NV.

Це і є наш основний бренд. Наш медіа-дім вже майже 100% діджитал, тому бренд NV – такий самий як і домен сайту.

Повна назва медіа холдингу буде звучати як New Voice. Власне так вже рік називається наша англомовна версія.

Сподіваюся, наші новини на сайті і голоси в ефірі підтримували вас протягом року. Це був важкий рік для нашої компанії і для кожного з нас особисто, але ми встояли, відновилися і тепер думаємо про напрямки розвитку. Вже почали повертатися на роботу перші з наших семи хлопців, які доєдналися за ці десять місяців до лав ЗСУ.

Але ми хочемо подякувати і за Вашу підтримку. Незважаючи на ті складнощі, з якими ви всі зіштовхнулися цього року, майже ніхто з 15 тисяч передплатників на нашому сайті не припинив підтримувати нас.

Ми й надалі будемо наповнювати наш бренд новими сенсами. Впевнений, ми разом з вами залишимо позаду корупцію та ілюзії, які десятиріччями заважали Україні стати вільною європейською країною з потужною економікою.

Усі українці цього року здивували світ і повністю змінили сприйняття країни. Тепер в очах усього світу це іноваційна, рішуча і безперечно вільна країна західної цивілізації. За кілька років цей образ має наповнитися змістом.

Дякую усім, хто читає, слухає, дивиться і підтримує нас усі ці роки.

www.facebook.com/100001388857120/posts/pfbid0vQAWDZquj5XWEj2HT4PEoykiuHBPRn2A6m1QLoWVjGNEuTgqNoovizBv2ZHc9SLRl

Новини від МИГа mig.com.ua в Telegram та Instagram та facebook. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/migcomua та facebook та  Instagram

Related Posts

Next Post
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-КАНАЛ

Публікації

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/migcomua